top of page

Start en groei van De Schatkaart

De Schatkaart is een Montessori Kindcentrum voor onderwijs, opvoeding en opvang. Voor kinderen van 0-12 jaar in Amsterdam. We zijn een kindcentrum in opbouw. In 2022 zijn we gestart met een opvangroep (20 maanden-2 jaar) en een onderbouwgroep (4-6 jaar). Vanuit hier groeien we verder.


We zijn een school in opbouw. Dat betekent dat we pionieren en elke keer bijstellen op basis van behoeften. Wat wij belangrijk vinden tijdens de opstartfase is dat we de kinderen vanuit sociaal, emotioneel en cognitief oogpunt kunnen bieden wat zij nodig hebben. Dat maakt dat we maatwerk bieden: elke keer als we nieuwe aanmeldingen binnenkrijgen, kijken we of de leeftijden bij elkaar in de buurt liggen en of we de kwaliteit kunnen bieden die elk kind verdiend. Er zijn geen harde lijnen of exacte aantallen die we vooraf kunnen communiceren; we zijn afhankelijk van de kinderen die zich aanmelden.

Houd er rekening mee als je je kind bij ons aanmeldt, dat wij misschien zullen zeggen dat je beter een paar maanden later kan starten dan de gewenste startdatum. Omdat er dan meer leeftijdsgenootjes voor je kind zijn. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in!

200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page